Kjøpsbetingelser, frakt og retur

«Vi vil gjør alt for at du skal bli fornøyd»

 

Når du har akseptert kjøpsbetingelsene og valgt en betalingsløsning er ordren/kjøpet bindende. 

 

Når ordren er registrert, kan vi dessverre ikke endre den etterskuddsvis. Vi beklager dette, men ordren er da inne i systemet og frakt bestilt slik at pakken snart er på vei til deg. Det er så klart alltid mulig å returnere for å bytte/returnere/angre kjøpet etter gjeldende norske lover, og du har 14 dagers angrerett.

Bestilling

 

Ordrebekreftelse: Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse til den eposten du oppgav. Sjekk også din e-posts spamfilter.

 

Betalingsmåter

 

Hos oss har vi valget mellom 3 trygge betalingsalternativer:

  1. Kortbetaling – Du kan betale med VISA eller Mastercard. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom STRIPE, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Kortnummer lagres ikke av oss i Evig Lykke AS etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på ditt kort.   

  2. PAYPAL  gjør at du slipper å fylle inn opplysningene dine når du bruker din PAYPAL konto

  3. VIPPS etter gjennomført bestilling kan du vippes ved å bruke «kjøp og betal» til 586257 merk betalingen med ordrenummer.

Retur

 

Det er åpen retur i 30 dager.

Varen som returneres skal være hel og i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i samme emballasje 

Så snart vi har mottatt pakken krediteres beløpet for de varene som er returnert.  Vi sender deg e-post straks returen er behandlet.

Salgsvarer tas ikke i retur.

Returomkostninger dekkes av kunden. 

 

 

Reklamasjon

 

Alle varer som sendes fra oss er kontrollert slik at de ikke skal inneholde feil eller mangler.

 

Skulle det ha oppstått skader på varen/e under forsendelse må du ta kontakt med oss omgående slik at vi kan vurdere saken.

Det må også sendes inn  bilder av reklamasjonen med forklaring til admin@eviglykke.no  Vi tar kontakt når vi har sett på saken. Så blir vi enige.

 

 

Levering

 

Vi vil ekspedere ordren senest  innen 24 timer, unntatt helg.

Alle varene som er i nettbutikken er  på lager i Norge, hvis annet ikke er nevnt i produkt tekst. 

 

Det vil normalt ta 2-5 virkedager å få pakken. Vi bruker Rett hjem, Posten eller Postnord. Du vil motta en e-post så snart pakken er på vei til deg med informasjon om sporingsnummer slik at du jan følge pakken hjem til deg.

Uavhentede pakker belastes med et gebyr på kr 250,-

 

 

Produkter i nettbutikken

 

Vi etterstreber å gi deg som kunde korrekt informasjon om produktene. 

 

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike noe fra foto. Ved de fleste produkt vil du finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi det er ofte vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bilde.

 

Det kan skje bilde-/skrive-/trykkfeil, noe som i visse tilfeller kan innebære at vi ikke klarer å levere i henhold til informasjon du fikk i vår nettbutikken.

 

Hvis produktet er utsolgt til tross for at ordre er lagt, eller at det er utsolgt i forbindelse med retting av en reklamasjonssak, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du få melding om dette.

Angrerettsskjema finner du her: https://signform.no/dss/component/signform/?view=form&id=1096

Personvernerklæring

Når du handler hos oss lagrer vi noe informasjon om deg og dine kjøp. Dette gjør at vi lettere kan hjelpe deg dersom en feil oppstår og hjelper oss til å gi deg en mer behagelig kundeopplevelse neste gang du besøker våre sider. Du kan være trygg på at vi ikke vil selge dine personlige opplysninger videre. De slettes når vi er sikre på at vi ikke lenger vil ha behov for den.


Våre produkter selges kun i Norge og vi forholder oss til norsk lov og EU reglementet som er på plass for å sikre ditt personvern.

Dersom det er noe informasjon om deg du ønsker slettet, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice på mail: admin@eviglykke.no 

Org.nr: 921 523 017

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 by Evig Lykke Jacqueline