Er du som oss? 

Hei, velkommen til oss i nettbutikken eviglykke.no

Vi er en liten nisjebutikk som ønsker alle velkommen til vårt univers av  farger, kreativt og lekent interiør og gaver til små og store.

Evig Lykke AS ble etablert i september 2018.  

Blandt familie og venner sier vi  "evig lykke" når vi skåler i små og store lag. Hverdags som til fest. Med vann eller vin. Det er forbundet med håp, positivitet, litt naivitet og optimisme.  Akkurat det som skal til for å få livet til å smile. Tror vi. 

Min yngste datter (født i 2009) simpelthen elsker havfruer og enhjørninger. Hun er selv en liten gullfisk. Da hun i 2016 ønsket seg en monofinne til fødselsdagen sin begynte vi å søke på nett. Der åpnet det seg en verden av Mermaids (havfruer)  sammen med hennes venner  Unicorns (enhjørninger)  Vi  ble sugd inn i rosa skyer, glitter, duse deilige pasteller, regnbuer og stas. Med fascinasjonen vokste også  idéen om å starte en "analog" nettbutikk for oss som elsker  Unicorns, Mermaids & Friends. Som tenkt, så gjort. 

Vi sier analog fordi vi  helst skriver beskjeder og tags for hånd, vi tegner og maler. Vi pakker inn og ordner med hjertet og kjærlig hånd. For oss er du som kunde ikke bare et navn men en person vi ønsker å glede, gi litt magi og kanskje vi klarer å trylle frem et smil på dine lepper.

Vi ønsker oss ikke mange kunder men vi ønsker oss fornøyde kunder. 

Vi pleier å litt flåeste si:  "Hvis du tror at ikke lykke kan kjøpes for penger har du ikke handlet hos oss"

Vi forsøker å finne leverandører som deler våre verdier hva gjelder bærekraft og sosialt ansvar. Våre to største leverandører er danske RICE og engelske Sass & Belle. De produserer varer under gode arbeidsforhold for arbeiderne. 

Vi ønsker oss fred på jorden og drømmer om  Evig Lykke  for alle og enhver  

Sånn helt seriøst vet vi jo  lykke ikke kan kjøpes for penger men en pakke i posten fra oss  kan bringe litt  magi og glede i hverdagen. Det kan vi love.

Vi er til å stole på og holder det vi lover. Angrer du eller er du ikke fornøyd kan du selvfølgelig returnere varen og få pengene tilbake. Ta kontakt så finner vi en løsning, mail er en fin måte å sende oss brev på.

 

Husk: størst av alt er kjærligheten. Spred den!   Kjøpe en gave og gled noen . Kjøp noe til deg selv, det har du sikkert fortjent. Men ikke mer enn du trenger, er du snill.  Vi skal ta vare på kloden også

Vi håper du  finner noe du liker hos oss. Er det noe du ønsker eller mangler så skriv til oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

 

Peace & Love og et kjempe stort smil fra Trude og jentene  <3 <3 <3