• Trude

Vi elsker RICE, her er en av mange grunner


Vi i eviglykke.no har som mål og selge varer som skaper hverdagslykke - for alle. For de som produserer, selger og kjøper. Her forteller RICE hvordan de tenker i forhold til sosialtansvar. Rart vi er stolte av å selge varene vi elsker fra RICE?


Liker du varene du ser på bildet - finner du du her ved å trykke på linken: ricevarer


Fra Rice sin hjemmeside:


"RICE OG CSR - VI CARE ...


RICE handler om å ha det gøy og legge til litt ekstra magi i hverdagen ... om "moro, funky og funksjonalitet!" Og vi jobber også med hjertet ...


Vi tror det er vår plikt å prøve å bidra til en lysere fremtid både hjemme og i utviklingsland der nød og fattigdom er hver dag ... Og med vår etiske tilnærming til å drive forretning, vet vi at vi kan bidra til å tjene til livets opphold. forskjell.


Siden RICE så dagens lys, har samfunnsansvar vært en viktig faktor og del av vårt DNA. Vår CSR-policy består av to ben, den ene omhandler arbeidsforhold i landene der produksjonen vår foregår, og den andre om tildeling av midler til støttende prosjekter i utviklingsland - eller andre gunstige prosjekter som har som mål å hjelpe.


 


En samfunnsansvarlig arbeidsplass

Hos RICE er det viktig for oss at alle produktene våre blir produsert med respekt for menneskene som håndterer dem. De fleste av produktene våre produseres i utviklingsland, og i så måte sikrer vi at produksjonen håndteres fra start til slutt med respekt for menneskerettigheter, under sunne arbeidsforhold og uten bruk av barnearbeid. Vi velger leverandører som oppfyller våre etiske standarder, og ved hjelp av internasjonale retningslinjer hjelper vi dem med å videreutvikle arbeidsforholdene.


For å forbedre arbeidsforholdene i landene der produksjonene våre foregår, bruker vi flere forskjellige verktøy. Vi støtter FN-initiativet, Global Compact og CRS-kompasset og vi bruker SA8000-standarden som en guide. Alle disse verktøyene er etiske verktøy som blant annet fokuserer på, menneskerettigheter og arbeidsforhold. De har som mål å fremme samfunnsansvarlig forretningsførsel. Ovennevnte er formulert i vår RICE Code of Conduct.


 


"Ingen kan hjelpe alle,

men alle kan hjelpe noen ”

Den andre delen av vår etiske tilnærming til å drive virksomhet omhandler tildelingen av midler til forskjellige veldedighetsprosjekter. Vi tar aktiv del i forskjellige utviklingsprosjekter rundt om i verden, alle rettet mot å hjelpe mennesker i nød eller på annen måte i nød. Vi samarbeider med forskjellige organisasjoner, der vi deltar i nyttige og samfunnsansvarlige prosjekter både hjemme og i forskjellige utviklingsland.

(les mer om støtteprosjektene våre her)


Vi får æren av å støtte utviklingsprosjekter rettet mot å hjelpe familier, barn eller på andre måter i nød i utviklingsland som India, Myanmar eller det afrikanske kontinentet - Vi gjør dette fordi vi tror at


“Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen”… "


#ricebyrice #wecare #sosialtansvar #eviglykke #eviglykke.no #norsknettbutikk #hverdagslykke #hverdagsmagi #gavetips #melamine #farge #interiør #barnerom

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle